joi, 20 februarie 2014

Hello, hello! Bine ați revenit! Friguț, nu? Haideți să ne delectăm cu o postare caldă, proaspătă!

Multe dintre voi, probabil, știți faptul că Oriflame organizează în fiecare miercuri, de la orele 17:00, ședințe gratis de înfrumusețare, la sediul firmei din orașul nostru. Aseară, am fost prezente și ne-am răsfățat cu produse care mai de care. Nu am fost multe fete, dar am fost destule, cât să ne distrăm. Am încercat parfumuri noi, am realizat diverse make up-uri și am aflat lucruri noi despre acest domeniu, al frumuseții.


Ea este Diana, una dintre invitatele noastre de ieri seară. Ne-am jucat cu nuanțele pigmentate, mai puțin pigmentate, diverse rujuri și am realizat pentru Diana un make up ce i-a schimbat total look-ul. Am ales pentru ea BB Cream, nuanța deschisă, care s-a întins perfect pe tenul ei, acoperindu-i, totodată, imperfecțiunile. Apoi am optat pentru un joc de culori obținut din nuanțe nude și un maro foarte drăguț din paleta Make that change. Pentru buze, am ales Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick în nuanța nude. Am aplicat o pudră fixatoare, mascara, creion de sprâncene și un blush la întâmplare, și look-ul ei a fost finalizat cu parfumul More by Demi Moore. Gata, Diana! Te-ai ales cu un make up de seară natural, care te prinde foarte bine! 
Sper că v-a plăcut. Ne "citim" în curând și vă așteptăm și pe voi la următoarea ședință de înfrumusețare! Până data viitoare, vă pupăm! 

Gabriela

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com