miercuri, 23 iulie 2014

Hello, pisici! Ce faceți? Sunteți bine? Știu, nu prea am mai fost activă pe blog... Am fost prinsă cu o mulțime de lucruri noi! M-am mutat cu iubitul în Anglia, job nou (la care am renunțat între timp), gătit, curățenie, mare, soare... Dar acum sunt aici, gata să vă arăt și vouă un nou model de unghiuțe!

Să vă spun cum au decurs lucrurile... Zi călduroasa, însorită, clar zi de cumpărături! Și unul dintre lucrurile care mi s-a "lipit" de mână este o geantă plic.Sunt foarte încântată de ea! Am cumpărat-o de la Primark, la un preț accesibil. Mi-a plăcut la nebunie imprimeul, deci m-am decis să îmi fac unghiile cu un model asemănător.

În primul rând, am ales nuanțe asemănătoare de lac.Mai departe am aplicat baza. Două straturi de lac de nuanța nudă și am lăsat să se usuce foarte bine.


În continuare am început modelul format din liniuțe oblice, drepte și din puncte. Pe degetul mare și pe inelar am făcut un romb din liniuțe. Pentru model am folosit o pensula subțire pentru machiaj.

Și acum culoareee! Punctulețe roz, portocalii și verzi așezate după pofta inimii.

Și pentru că mi-am dat seama târziu că liniile modelului sunt prea distanțate, am umplut spațiile cu alte linii colorate. Hahaa, problemă rezolvată!
După ce ați terminat și modelul, tot ce vă rămâne este să așteptați să se usuce foarte bine. Sau dacă și voi aveți un iubit care cere de mâncare, sau aveți orice altceva de făcut, puteți încerca trucul cu apa rece: țineți mâinile sub un jet de apă rece câteva minute pentru o uscare mai rapidă.

Și cam asta e tot! În imaginația mea modelul arăta mult mai bine, dar uneori am două mâini drepte (spun asta pentru că sunt stângace). Hahaha! Sper că v-a plăcut ideea și veți încerca și voi! Vă aștept cu poze pe pagina noastră de facebook!

Până data viitoare pupici și îmbrățișări de pisică!

Lelia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com