vineri, 1 august 2014

Hello, pisicuțelor! Ce faceți voi? Sper că aveți parte de vreme frumoasă și că vă bucurați de ea din plin. La mine este răcoare și a plouat de dimineața. Așa mult îmi doresc să mai am parte de câteva zile călduroase... Vara este iubirea mea cea mare (hahaha).  Și că tot vorbeam de iubire... ce ziceți de un model de unghii drăguț, care să vă înveselească ziua?

Buuun... Să începem cu începutul. Să vă arăt nuanțele de lac folosite. Întotdeauna asta e partea cea mai grea. Nu pot să mă decid ce nuanțe să folosesc. Verde deschis, verde închis, albastru, roșu, roz, galben, portocaliu, albastru sidefat... Și tot așa. Clar cea mai grea parte!


Dar să trecem peste asta și să vă spun pașii. Sunt foarte simpli. Pentru început aplicați două straturi de lac nud la o mână, iar pentru cealaltă mână folosiți lacul lila. Sper să se vadă diferența. Nuanțele sunt foarte asemănătoare după ce le aplici pe unghie.


Gata? S-a uscat lacul de bază?  E timpul să facem și modelul! Alegeți o unghie la întâmplare pe care faceți forma unei inimi cu lacul sidefat.


Mai alegetț încă o unghie și faceți cu ajutorul unei pensule subțiri (v-am arătat într-un tutorial mai vechi ce pensulă folosesc pentru modele) alte trei inimioare-copăcei mai mici.


Gataa! Mai așteptăm puțin să se usuce și fugim la cinema! Azi e premiera la Step Up: All In! Hihi! Vă pup! Ne citim data viitoare!

Lelia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com