duminică, 18 ianuarie 2015


Hello, kitties!

Mi-a venit o idee, să vă arăt machiajul meu de zi cu zi. Oricum nu mai postasem cam de mult și trebuia să mai stăm de vorbă. Vă spun de la început că acesta este doar modul în care mă machiez eu, nu este un articol în care vă spun că așa este bine să faceți și voi.

Să începem!
M-am obișnuit ca după ce îmi curăț tenul în fiecare dimineață, să îl hidratez.  Și fac asta cu Swedish Spa Dual Action Face Cream de la Oriflame. Nu mai sunt un fan înfocat ca acum câțiva ani, însă am o simpatie pentru această cremă. Are o textură ușoară, un parfum discret, se absoarbe rapid și lasă pielea catifelată. Mie îmi place!
P.S.: Este o cremă și de zi și de noapte, deci își face efectul și peste noapte. 


După ce am aplicat crema hidratantă, este timpul pentru corector. Folosesc Cover Stick de la Maybelline, nuanța 22. Încă nu mă pot pronunța în privința lui, deoarece l-am cumpărat de curând. Însă, pare a fi ok. Este destul de cremos, se întinde bine pe piele, este micuț, încape în orice geantă, are un aspect plăcut și cam atât, momentan.

În mod normal, folosesc Perfect Fusion Foundation de la Oriflame. Nu spun că nu există fond de ten mai bun, însă eu m-am îndrăgostit de el de la prima utilizare. Pentru mine este perfect, fiindcă nici nu am nevoie de o acoperire mare, neavând prea multe coșuri sau imperfecțiuni la nivelul pielii. Are o textură ușoară, este foarte cremos și se absoarbe rapid în piele. 

Dar, zilele trecute am cumpărat de la Lidl (Duisburg) BB Cream All-In-One Blemish Balm Cream de la Cien. Nu știu cât de bună este, însă dispare foarte repede de pe rafturi. Am zis să o încerc și eu. Mi-am propus să o folosesc în weekend, pentru a lăsa pielea să respire. Promit să revin cu un alt articol să vă spun părerea despre el.

Până de curând, foloseam un burețel normal pentru fondul de ten, însă acum folosesc un Beauty Blender. Ce pot să spun despre el? E GENIAL !!! Îl ador! Nu rămân dâre, întinde perfect fondul de ten. Se poate folosi atât uscat, cât și umed (pentru a nu absorbi prea mult fond de ten).

Pudra pe care o folosesc pentru a scăpa de luciul de pe față, este Oriflame Beauty. Nu sunt prea încântată de ea, însă o folosesc pentru că e singura în colecția mea de makeup, momentan. Singura pe care am reușit să o strecor în bagaj când ne-am mutat. 

Încep machiajul ochilor. 
Tușul pe care îl folosesc este Master GRAPHIC de la Maybelline. Îmi place foarte mult că are vârful ca de marker, ceea ce face folosirea lui mult mai ușoară. 

Creionul negru de ochi, îl aplic de obicei sub tuș, în locul care rămâne gol. Creionul este Master Drama de la Maybelline. Îmi place foarte mult. Este negru intens, moale și se aplică foarte ușor. 
Îmi „îndoi” genele și aplic the COLOSSAL VOLUM EXPRESS MASCARA de la Maybelline. Și am terminat cu ochii. Hehe !!

Pentru buze folosesc nuanțe de roz deschis sau nude, depinde de stare. Azi am optat pentru Kiss Pearl ColorSensational, nuanța 832 de la Maybelline

Și ăsta e rezutatul! 
Și cam asta e! V-am spus că sunt o fată simplă. Nu-mi place să ies în evidență cu ceva extravagant. Sper că v-a plăcut și repet: ăsta e doar modul în care mă aranjez eu zi de zi, nu vă spun cum e bine să vă machiați. 

Dar voi ce produse folosiți? Sunteți mulțumite de ele? Ce v-a atras atenția și mi-ați recomanda și mie? 

Vă trimit pupici ruoz! 
Gabriela

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com