luni, 25 iulie 2016Hello, pisici! Daca ma urmariti pe facebook, stiti ca am avut si eu o mica vacanta. Va povestesc pe scurt. Sotul meu a venit intr-un mic concediu acasa, asa ca am profitat impreuna de vremea frumoasa si am fost o fuga la mare, am fost la noi la plaja pe bratul Borcea (va invitam si pe voi, este foarte frumos!), la gratare in aer liber cu prietenii, la terase, pe unde se poate merge in familie pe timp de vara. Sa va las cateva poze!A fost foarte placut! Insa vacanta s-a terminat si ne-am intors la rutina noastra. Si cum la noi, "concediu" inseamna fara griji si fara treburi, acasa ne astepta o maaare curatenie ... de facut! Am plecat in graba si am lasat casa vraiste. Deci am fost nevoita sa incep curatenia. Va jur ca nici vasele de la ultima masa nu le spalasem. Daaaaarrr, noroc ca acasa ma astepta un colet de la Fairy! Sa va explic mai bine...
Cei de la Buzzaar Romania au organizat o campanie de testare gratuita a detergetului de vase Fairy. Dupa ce am completat formularul, a doua zi cred, m-au sunat sa confirm datele si sa imi spuna ca am fost selectata sa particip la campanie. Am inteles ca livrarea va fi undeva in decurs de doua saptamani si s-a nimerit fix cand am terminat vacanta. Parca stiau ca am nevoie de ajutor.Kitul Fairy contine:Probabil cunoasteti cu totii puterea de actiune a lui Fairy ... Sa va spun de ce sunt multumita eu de el, dupa testare:


  • are un miros placut, fresh, de fructe;
  • se comporta foarte "finut" cu mainile mele delicate;
  • nu raman urme de grasime pe vase;
  • curata fara prea mult efort chiar si resturile intarite de mancare;
  • cu o cantitate mica de produs speli o cantitate mult mai mare de vase (comparativ cu alte branduri);
  • pretul este mai mult decat bun.Eram multumita de Fairy dinainte de aceasta campanie. Sunt fidela lui Fairy pentru eficacitatea sa si pentru #FAIRYconomia pe care o fac. Acum cu formula care dureaza de 3x mai mult decat te astepti, fac economie la detergentul de vase, dar si economie de timp. Mai putin timp la spalat vasele inseamna mai mult timp de joaca cu Maia. Asta este recomandarea zilei! Voi ce detergent de spalat vase folositi? Ati incercat Fairy? 

Noi tinem legatura pe Mail (gabitza_mary93@yahoo.com), Facebook, Instagram, Youtube, Google+ si Snapchat (@gabicattitude). Like, share, add me, follow me, subscribe si toate nebuniile! 

V-am pupat! 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com