joi, 12 ianuarie 2017

Hello, pisici! Sper ca ati avut sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua si va doresc sa aveti un an nou plin de optimism, de ganduri pozitive, realizari pe toate planurile, multa fericire si pace in suflete!

Anul 2016 a fost un an cu de toate pentru mine. Am avut parte de momente dificile, triste, pe care mi-am promis sa le las in spate, dar si momente frumoase, emotionante, pe care am sa le port in suflet si in gand si in 2017. Pentru ca sunt genul de om care se lasa consumat de necazurile altora, am suferit alaturi de oameni dragi, am simtit alaturi de ei speranta, si am trait aceeasi dezamagire. Chiar daca sunt departe, am incercat sa fiu aproape familiei si prietenilor, lucru pe care il voi face si in noul an.

Tot anul 2016 mi-a adus si mult visata casa noua. Nu foarte mare, dar suficienta pentru noi doi. Mi-am dorit atat de mult sa stam doar noi si am pus atat de mult suflet in decorarea casei! Am vrut sa fie locul la care ne intoarcem cu drag, cald si primitor.

Anul trecut am avut parte si de cererea in casatorie, sincera, emotionanta si neasteptata! Parisul are oricum farmecul lui plin de romantism, dar acum pentru mine inseamna ceva mai mult.Vara m-a prins fara job, asa ca am avut o vacanta in toata regula! Am stat acasa, m-am bucurat de zilele cu soare, am mers in Romania si in Grecia... cu adevarat o perioada de relaxare!


Sfarsitul anului mi-a adus o schimbare in bine, mai exact un loc de munca nou. Poate de aceea am inceput noul an cu liniste interioara, pozitivitate si optimism! Mi-am propus ca in 2017 sa ma bucur mai mult de ce am, sa iau lucrurile mai usor si sa nu mai las oamenii de nimic sa imi strice buna dispozitie. De asemenea, imi doresc sa imi tin promisiunile fata de mine si sa imi adun toata energia si vointa pentru a face sport regulat. Vreau o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Cam asta este tot. Un an intens, alaturi de oameni frumosi. Voua cum vi s-a parut anul ce a trecut si ce va doriti pentru 2017? Astept parerile voastre, pisici! Poate ne inspiram reciproc si ne ajutam sa avem un an mai bun! Va pup si ne citim data viitoare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com