sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Ştiu că a trecut ceva vreme de când nu am mai făcut un review al unui produs de îngrijire a tenului, aşa că astăzi despre asta vom discuta, şi anume despre spuma revigorantă de curăţare a feţei de la Himalaya.


Himalaya este o companie cu origini indiene aflată în continuă creştere, atât din punct de vedere al cifrelor de afaceri, cât şi al portofoliului de produse. Acesta deţine 200 de produse farmaceutice, produse de îngrijire personală, de îngrijire pentru copii şi îngrijire pentru animale. Misiunea companiei Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale şi inovatoare, care să-i ajute pe oameni să ducă o viaţă mai sănătoasă. 

Ce spun ei despre produs:

"Tenul gras sau tenul cu tendinţe de îngrăşare are nevoie de îngrijire specială! Chimicalele ce îndepărtează prea agresiv sebumul pot cauza dereglări ale glandelor sebacee şi efect de recidivă. Această formulă specială fără săpun, pe bază de ingrediente active naturale, din plante, curăţă cu delicateţe pielea, îndepărtează blând sebumul şi înlătură efectul de ten lucios. Nu-ţi vei mai simţi tenul uscat şi iritat, ca după utilizarea unui săpun, ci curat, proaspăt şi revigorat.Ce spun eu:

În viziunea mea, produsul nu este destinat doar tenului gras sau cu tendinţe de îngrăşare, acesta poate fi utilizat şi pe tenul normal/mixt. Eu, având tenul normal, l-am folosit o bună perioadă de timp şi nu am avut decât reacţii bune. 

Spuma conţine extract de lămâie (care oferă tenului un efect de răcorire, curăţă porii şi îndepărtează eficient excesul de sebum), şi miere (care este foarte benefică pentru piele deoarece îi menţine hidratarea de care are nevoie, înlătură bacteriile şi previne infecţiile şi erupţiile acneice). 

Soluţia vine într-un recipient de 50 de ml, cu pompiţă, care ajută la formarea spumei. Eu o folosesc de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. O aplic cu degetele pe pielea umedă, prin mişcări circulare, masând uşor, apoi clătesc cu apă din abundenţă. După folosirea ei, pielea rămâne suplă si fină la atingere. Nu necesită neapărata utilizare a unei creme hidratante, asta pentru că nu îţi usucă tenul, datorită faptului că nu conţine săpun. De multe ori, se întâmplă sa rămân cu resturi de machiaj din cauză că nu am curăţat bine tenul, aşa că atunci vin în ajutor cu spuma de la Himalaya. Totuşi, încerc cât pot de mult să evit contactul cu ochii, pentru ca provoacă usturimi. 

Produsul îl găsiţi în majoritatea magazinelor. Eu l-am luat din Kaufland, dar cred că îl puteţi cumpăra şi online. Preţul variază, eu am dat undeva la 18 lei şi sunt mulţumită de raportul calitate-preţ. Chiar o recomand! Cu siguranţă o voi recumpăra, însă vreau să mai încerc şi alte produse pentru curăţarea tenului de la Himalaya. 


gabitza_mary93@yahoo.com
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com