duminică, 4 februarie 2018Când vine vorba de pensulele de makeup, acord o atenţie desăvârşită. Îmi place să fie mereu curate, nu îmi place să rămân cu fire de păr pe faţă, şi caut mereu pensule moi pentru un blending corect. Tocmai din acest motiv, prefer să am mai puţine pensule, dar bune, decât multe şi necalitative.

Majoritatea pensulelor mele sunt Real Techniques, însă folosesc şi pensule de la Oriflame sau pensule luate din diverse magazine (spre testare) cu care m-am împăcat bine şi am rămas ''prietene''. Le-am împărţit oarecum în mai multe categorii.

Astfel, avem pensule pentru aplicarea fondului de ten, a concealerului şi a pudrei. Fondul de ten îl aplic de cele mai multi ori cu bureţelul de la Oriflame, însă atunci când merg la un eveniment, îl întind cu pensula (tot de la Oriflame). Acelasi lucru se întâmplă şi când vine vorba de concealer. Iar apoi setez totul cu pudră cu pensula mare, pe care am cumpărat-o dintr-un Primark şi de care sunt foarte mulţumită.Când vine vorba despre conturarea feţei, pot spune doar atât: îmi place să folosesc ce pensule cred eu că sunt potrivite. Aşa că pentru conturare folosesc o pensulă destul de stufoasă, care face ca pudra (de contur) să se blenduiască foarte bine fără să se vadă linii clare. Pentru blush folosesc o pensulă şi mai mare, tocmai pentru a nu aplica mult produs, iar pentru iluminator folosesc o pensulă plată pentru o aplicare corectă.Pentru ochi, folosesc atât pensule stufoase, cât şi subţiri sau plate. Cele pentru blending sunt mai stufoase decât cele pe care le folosesc pentru aplicarea fardului. Pentru tuş folosesc o pensula taiată oblig şi recent am primit una ''îndoită'' , cum îi zic eu, pe care nu am testat-o încă.

Dacă mă urmăriţi pe facebook sau pe instagram, ştiţi (şi puteţi vedea uşor) că eu nu îmi conturez sprâncenele, pentru că nu îmi place. Mereu le-am purtat naturale, ca să zic aşa. Însă, s-a întâmplat să mă las pe mâini greşite la pensat şi atunci am avut nevoie de pensule pentru a umple golurile din sprâncene.Cam astea sunt pesulele mele, pe care le folosesc cel mai des şi pe care le curăţ ori de câte ori simt că trebuie. Despre cum îmi curăţ eu pensulele, citiţi aici!

gabitza_mary93@yahoo.com0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com