duminică, 4 martie 2018

În primul rând vreau să îmi cer iertare pentru dispariţia mea. Ştiu că nu am anunţat nicio plecare, nicio vacanţă, nimic... însă atunci când te loveşte un necaz, nu vine niciodată singur. Una peste alta, acum suntem bine cu toţii şi sperăm să nu mai repetăm sperietura.

Iar în legătură cu blogul... ne reluăm şirul postărilor. Probabil veţi spune ''cum îl reluăm când nu ai făcut articolul cu favorite luna trecută?''. Adevărat, nu am făcut, însă la sfârşit de lună martie, voi face un articol ''cumulat'', în care vă voi spune ce produse am îndrăgit în aceste două luni.


Astăzi, însă, v-am pregătit un review: cremă de zi Elmiplant Skin Moisture cu extract de gutuie 100% pentru tenul normal/mixt.



Ce spun ei?

''Hidratare eficientă pentru ten printr-o singură atingere a Naturii!
Crema Hidratantă de Zi Elmiplant Skin Moisture 25+ pentru ten normal/mixt este îmbogăţită cu Extract de Gutuie 100% Natural obţinut prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active. 
Extractul de Gutuie ajută la menţinerea nivelului optim de hidratare al pielii, restabilindu-i supleţea şi catifelarea.
HYDRO NUTRIENT este un complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinţe din cosmetologie. Previne deshidratarea, menţinând aspectul catifelat al pielii şi conferă o senzaţie de confort.''


Ce spun eu?
Crema hidratantă de zi Elmiplant Skin Moisture cu extract de gutuie 100% este o cremă uşoară, are o textură lejeră, se absoarbe rapid în piele, oferă hidratarea optimă, nu îngraşă tenul şi am observat că machiajul arată mai bine când aplic aceasta cremă înainte. Ba chiar îl face să dureze mai mult decât de obicei. 

Eu o aplic în fiecare dimineaţă după ce îmi curăţ tenul. Este nevoie de o cantitate mică de cremă aplicată pe frunte, obraji, bărbie şi gât pe care o întind cu mişcări circulare până ce este absorbită de tenul meu. Îmi place mult pentru că îmi lasă tenul hidratat, catifelat şi suplu. Această cremă este perfectă pentru cele cu tenul normal sau mixt. 

Crema o găsiţi în supermarketuri (în Kauflad vă spun sigur că este), în farmacii sau online, la un preţ mai mult decât avantajos. 

Voi aţi încercat-o? Sau sunteţi tentate să o încercaţi?



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com