joi, 16 mai 2019


După cum ştiţi din articolele trecute, părul meu a suferit o serie de modificări. Şi, aşa cum mă aşteptam, în urma acestui ''experiment'', părul meu s-a uscat foarte tare. I-am venit în ajutor cu măşti, cu balsam, cu uleiuri care mai de care şi (bineînţeles) cu un ser termoprotector Gerovital Tratament Expert.

Prima oară când am folosit un produs Gerovital a fost a îndemnul unchiului meu de a promova produsele româneşti. Şi dacă nu mă înşel, primul produs a fost un deodorant. Am fost chiar încântată de el, aşa că am fost curioasă sa văd şi alte produse marca Gerovital, cum se descurcă. Mergeam pe ideea că ce este ieftin nu e bun, aşa că mi-am cumpărat apa micelara hidratanta Gerovital Plant (review aici!) un pic sceptică la început, dar plăcut impresionată pe parcursul utilizării ei.Şi iată-mă după ceva timp în magazin, căutând un produs pentru protecţia termică a părului. Vânzatoarea îmi pune în faţa un ser termoprotector Gerovital, unul Syoss şi un ser pentru vârfuri despicate de la Kallos. M-am uitat puţin la ea să văd dacă glumeşte cu mine, dacă e prea obosită sau pur şi simplu nu a înţeles ce i-am cerut. De la Syoss am avut când am fost în Germania, aşa că acum nu m-a atras foarte tare. Si m-am repezit la cel de la Gerovital. Nu ţin minte cât a costat, dar cred ca undeva până în 25 de lei.


Ce spun ei?
"În fiecare zi părul este supus unor ritualuri de înfrumusețare care presupun folosirea plăcii de îndreptare, a ondulatorului, a uscătorului etc. Însă, din cauza temperaturilor foarte ridicate, apa din interiorul firelor de păr se pierde, iar acestea devin uscate și devitalizate. Serul termoprotector asigură protecția firului de păr prin pelicula pe care o creează în jurul acestuia, împiedicând pierderea apei sub acțiunea temperaturilor ridicate provenite de la instrumentele de coafare."


Ce spun eu?
Well, pentru mine serul a lucrat foarte bine. Singurul defect pe care eu l-am sesizat a fost mirosul, asemănător acetonei. Am simţit cum îmi proteja părul, cum efectul de îndreptare/ondulare a durat mai mult decât de obicei, şi ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că simţeam cum părul meu se usca (cu feonul) într-un interval mai scurt de timp, decât fără ser.

Comparativ cu cel de la Syoss, acesta de la Gerovital mă încânta mai mult. Sunt mai mulţumită de el. Şi mai încântată de ambalaj. El vine într-o sticluţă crem, pătrăţoasă, cu un sistem de pulverizare care ajută la distribuirea serului uniform pe toată lungimea firului de păr. E nevoie să pulverizezi doar câteva "pufuri" pe păr ca el să îşi facă treaba, astfel că cei 150ml sunt suficienţi pentru o perioadă destul de lungă.
Voi ce soluţii termoprotectoare folosiţi?0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com