luni, 3 martie 2014

Hello, pisici! Cum v-ati petrecut ziua de 1 martie? Sper ca ati avut o zi minunata alaturi de persoanele iubite, plina de caldura, chiar daca vremea nu a tinut cu noi! Eu am incercat sa imi inveselesc ziua cu un model de unghii potrivit acestei ocazii. In continuare am sa va explic totul pas cu pas, desi modelul nu este deloc unul complicat:

PASUL 1: Primul lucru pe care l-am facut a fost sa aplic un strat de lac incolor. Eu nu utilizez un intaritor de unghii (am unghiile tari de la Mama Natura), insa recomand aplicarea lui inainte de primul strat de oja, deoarece protejeaza unghia si previne ingalbenirea ei.

PASUL 2: Dupa uscarea completa a lacului incolor, am aplicat alte doua straturi de lac de nuanta nuda. Si bineinteles am asteptat uscarea acestuia, deci am avut timp suficient sa ma gandesc si la tinuta pentru acea zi.PASUL 3: In continuare am trasat cu oja alba o linie oblica pe fiecare unghie, mai putin pe cea de la aratator. Pe aceasta unghie am "innodat" snurul.PASUL 4: Mai departe am adaugat si oja rosie in asa fel incat sa obtin clasicul snur de martisor.Optional si recomandat este sa aplici un strat de lac incolor pentru a prelungi "traiul" manichiurii.

Si cam asta a fost tot! Sper ca v-a placut modul in care mi-am gatit unghiutele si il veti incerca si voi! Va imbratisez cu drag pana data viitoare cand voi reveni cu un model fresh, care sa va aduca primavara in suflet!

Lelia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com