joi, 24 iulie 2014Salutareee! Ce fac pisicile noastre azi? Eu am avut o zi încărcată cu energie, ploaie, hohote de râs și distracție cu prietenii. Nimic nu se compară cu un grătărel bine făcut, un Paleru pe fundal, chef de caterincă, o ploaie care să îți stingă grătarul și o foame de nedescris. Hahaaa!

Însă, nu vom vorbi despre asta. Azi vă voi arăta ce idee mi-a trecut mie prin cap pentru a îmi personaliza casa. Ceva simplu și drăguț. Nu necesită prea multă muncă, nu necesita prea multa indemanare, necesită doar imaginație! Lăsați-vă conduși de ea.

Pentru prima parte am avut nevoie de 4 sticle de bere (eu am avut Albacher), pe care trebuie să le puneți în apă și să le lăsați o noapte pentru a îndepărta eticheta foarte ușor, un tub de silicon și 4 spray-uri, culori diferite.

După ce ați îndepărtat eticheta, pe fiecare sticlă în parte adăugați câte o literă, în cazul meu "l <3 v e". Dacă nu vă descurcați, cereți ajutorul tatălui, fratelui, iubitului, vecinului, câinelui sau cui vreți voi. 

Apoi, începeți să dați cu spray pe ele. Eu am ales 4 culori de la Montana, voi puteți sa alegeți orice fel de spray, totuși nu cred că va merge cu d-alea auto. 
Iar finalul o să vă încânte, vă asigur. Eu am țopăit ceva vreme de fericire că mi-a ieșit cum voiam.

Nu trebuie să vă chinuiți să le faceți perfect, tocmai acele mici imperfecțiuni pun amprenta voastră pe lucruri și le fac să fie personalizate. 


Așaaaa! Acum, pentru partea a doua, vom avea nevoie de niște borcănele mai micuțe, o foarfecă si niște fotografii cu noi. Borcănașele le vom ține și pe ele o noapte în apă pentru a le îndepărta eticheta (dacă au).

Următorul pas este să vă hotărâți asupra pozelor, să le decupați și să le potriviți după dimensiunile borcănașelor. 

După ce ați decupat fotografiile, le faceți sul și le bagați în borcănașe (Mai finisați unde este cazul!). Și gata "dulceața noastră de amintiri" la borcan. Hihi!
Acum, tot ce vă rămâne de făcut, este să admirați minunățiile făcute de voi și să le aranjați după placul vostru!
Sper că v-a placut ideea mea. Lăsați-vă imaginația să curgă și treceți la fapte! Până data viitoare vă trimit pupicei colorați în borcănașe personalizate! 


P.S.: Click pe imagini pentru a le vedea la dimensiunea lor!

Gabriela0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com