joi, 7 august 2014

Hey, pisicuțelor!

Lăsați puțin soarele și apa sărată a mării, și haideți să stăm puțin de vorbă. Luați-vă și voi un scaun și o bere cu lămâie și veniți mai aproape să stăm și  noi, ca fetele.

Ia spuneți ... cum a fost la mare? V-ați bronzat? Ați înotat? V-ați relaxat? A fost frumos, asta e tot ce contează, așa-i? Și ați fost fericite, iar atunci când sunteți fericite, sunteți frumoase!

V-ați dorit vreodată să dați o dungă cu spray-ul? Să umpleți un desen? Să faceți un graffitti?Ei bine, nu asta o să facem azi. Dar vom avea nevoie de spray. Azi, pentru cele dintre voi care v-ați întors acasa, o să vă arăt cum vă puteți face singure un suport pentru cercei. Iar, pe voi, restul, vă aștept să vă terminați vacanța la mare și să ne însoțiți la micuțul nostru proiect.
Să începem!

Avem nevoie de:

* o răzuitoare de la mama din bucătărie;* un spray (alegeți ce culoare doriți, eu am ales mov), recomand spray-urile Montana.
Dați razuitoarea cu spray. O lasați să se usuce bine. Dacă doriți, îi puteți "arunca" niște stropi de altă culoare, pentru a nu fi simplă, monotonă. După ce se usucă iar, vă puteți așeza cercelușii!

Să vă arăt cum a ieșit suportul meu!(Click pe imagini pentru a le vedea la mărimea lor)

Sper să vă placă și sper că v-am inspirat. Pupici colorați! 

Gabriela0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com