luni, 17 noiembrie 2014

Ollaaaaa! Ce fac pisicile noastre preferate? Eu doar ce am facut o baita calda, mi-am pus pijamalele cu Superman, mi-am pus sclipici in par, mi-am dat cu parfum de toamna si ma rasfat cu pozele din supervacanta noastra. Cum ce vacanta? Am fost sa ne bronzam pe malurile Marii Mediteraneene.

Soarele frumos, briza marii, aerul sarat, umiditatea din oras, gandurile bune care pluteau in aer si oamenii generosi ma fac sa imi fie dor. Sa fac baie in mare in timp ce acasa ninge, sa ma culc si sa ma trezesc cu o ora mai tarziu, sa imi petrec zilele fara grijile de acasa, sa ne bucuram de vacanta fara internet, sa vizitez locuri noi, sa vizitez aceleasi locuri, dar sa gasesc mereu ceva nou care ma incanta... asta e ideea mea de vacanta. Dar mai bine las pozele sa va povesteasca despre vacanta si despre starea de bine si despre tot. 


V-a fost vreodata atat de dor de o perioada a vietii voastre? Eu daca inchid ochii si imi indepartez orice gand negativ, in asa fel incat imi imprasti ridurile de pe frunte, pot auzi vantul cum suiera usor si valurile marii cum se lovesc de tarm. Pot simti mirosul pielii mele, si ma pot imagina inapoi mangaind nisipul bronzat de soare. Sper ca v-am mai incalzit cu pozele mele.

Va pup calduros!

Gabriela

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com