duminică, 11 ianuarie 2015

Hey, pisicuțelor! Ce fac pisicuțele noastre frumoase? Azi mi-a zâmbit și mie soarele și mi-a șoptit că ați ieșit pe afară, la plimbare, așa că a ieșit și el de invidie. A zis să nu străluciți numai voi.


Și m-am gândit eu așa un pic ... și azi o să petrecem timpul așa ca fetele. Sună bine?Azi ne vom face unghiuțele. Yupiiiiiii !! 

Să vă întreb, vi s-a întâmplat vreodată să aveți așa un chef să vă faceți unghiile, iar când să vă apucați de ele să fiți în pană de idei? Așa am pățit eu azi... Aveam atâtea modele în cap pe care să le împart cu voi, dar când să mă apuc nu îmi mai venea niciunul în minte. Totuși, trebuia să le fac, așa că am ales ceva clasic, leopard print.

Să vă arăt de ce aveți nevoie!
    
Pasul 1:
Aplicați baza, un strat sau două, după caz.
Pasul 2:
Cu maro, faceți niște pete „messy” pe unghii. Cum vă vine la mână. Eu, pe degetul mare, am încercat sa creez o inimioară. 
Pasul 3:
Puneți pe o bucată de hârtie puțină oja neagră și cu o scobitoare, faceți marginile petelor, astfel încât să iasă imprimeul de leopard. Unde vi se pare locul gol, puteți să adaugați pete cu negru, așa va fi mult mai realist.
Pasul 4:
Aplicați un strat de lac, după ce s-a uscat și unghiuțele voastre sunt gata.
Ce părere aveți? Vă plac unghiuțele mele? Ați apela și voi la un astfel de model? Arătați-ne, postând pe pagina noastră de Facebook poza cu unghiuțele voastre, cu #cattitude. 

Eu, acum fug să mă răsfăț. Știți că dacă e duminică, e răsfăț! Măști de față, de păr, creme, geluri și alte minuni. Vă pup catifelat și vă strâng tare în brațe. 

Gabriela0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com