miercuri, 1 iunie 2016

Sunt genul de persoana care poate parea zgarcita doar pentru simplul fapt ca nu dau banii pe ceva ce pot face singura. Si zic asta, pentru ca am tot vazut pe Pinterest outfturi (click AICI!) cu acele kimonouri, pe care m-am gandit ca pot sa le fac si singura. Asa ca am scotocit prin casa si azi va arat cum sa va faceti singure kimonoul. Ooopss! S-a auzit gongul. Avem un DIY!
Pentru inceput va spun ce am gasit eu, si anume: o bucata de material textil in forma dreptunghiulara, si 2 esarfe identice in aceeasi forma. Dar voi puteti folosi si o esarfa mai mare daca aveti, sau la fel ca mine orice fel de material textil, de preferat mai subtire, acum vara. 
Si incep cu materialul meu bleumarin cu buline, care poate parea negru. Ca sa imi fie mai usor, eu lucrez pe parchet. Si pun materialul in doua pe parchet. Eu nu am folosit un metru de croitorie, ci am masurat din ochi, insa voi puteti folosi unul. Asa ... Materialul e pus in doua. Tai de sus pana jos partea de sus a materialului exact la jumatate (vezi poza), ii fac tiv, apoi cos "manecile" incepand de la jumatate in partea laterala a acestuia, apoi fac tiv si manecilor. Cred ca intelegeti mai bine din poze. 
Buuun! Esarfele le-am asezat iarasi in doua una langa alta. Le-am cusut intre ele, astfel incat sa formez spatele kimonoului. Apoi am cusut manecile ca si la celalalt. La esarfe am avut un plus, nu a fost nevoie sa le fac tiv. Va las poze si cu acesta.


Eu sunt multumita de rezultate si chiar o sa va prezint in postarile viitoare outfituri care sa le contina, pentru ca sunt bune de purtat la o plimbare seara pe malul marii sau la o iesire seara, sau o cina cu prietenii/parintii in oras, sau unde vreti voi. 

Ce ziceti? Va incanta ideea? Noi tinem legatura in continuare pe Mail (gabitza_mary93@yahoo.com), Facebook, Instagram, Youtube, Google+ si Snapchat (@gabicattitude). Add me, follow me, subscribe, like and share! Nebunii. V-am pupat!


Un comentariu:

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com