miercuri, 31 ianuarie 2018
A trecut şi ianuarie. Gata! Parcă mai ieri împodobeam bradul şi făceam pregătiri pentru Crăciun... iar acum ne pregătim pentru luna iubirii. Dacă mă întrebaţi pe mine, perioada februarie-aprilie este cea mai frumoasă: Ziua Îndrăgostiţilor, Dragobetele, 1 şi 8 martie, apoi ziua mea. Doar motive de sărbătoare. Unde mai pui că tot în perioada asta înfloresc grădinile, înmuguresc pomii, totul în jur devine verde. Dar până atunci, să lăsăm visele frumoase şi să ne concentrăm pe ce vreau să vă spun azi.

Şi încep cu Sleek MakeUP Face Form. Acest kit de conturare a feţei este un must-have, nu ar trebui să lipsească din geanta unei femei. Eu l-am inclus în machiajul zilnic, îl folosesc pentru conturarea discretă a feţei, dar şi pentru machiajul ochilor. Îmi place foarte mult să adaug din pudra de contur pe pleoapa superioară. De iluminator nici nu mai vorbesc. Este incredibil de frumos. Nu mă aşteptam să mă ''îndrăgostesc'' de el aşa de tare. Iar blush-ul, Rose Gold, este şi el interesant. Voi face un articol cu machiajul meu de zi cu zi în curând în care vă voi prezenta acest kit ca fiind vedeta.Illuskin Concealer de la Oriflame (The One) are o textură lejeră, acoperă cearcănele şi alte imperfecţiuni precum pete sau coşuri şi oferă un plus de luminozitate. Eu îl folosesc după ce aplic un primer şi înainte să aplic fondul de ten, iar finish-ul este unul de milioane.Este cunoscut faptul că iubesc rujurile nude, iar Miss Sporty Perfect Colour Lipstick în nuanţa 022 BB Nude este preferatul meu. Într-adevăr, nu este atât de rezistent cum mi-aş fi dorit, însă 6 ore, eu zic că sunt suficiente. Acoperă dintr-un strat, dar cu un creion pe sub el este şi mai intens. Dacă mănânc sau beau, trebuie să îl reaplic, dar nu pot să spun că mă deranjează foarte tare acest lucru  pentru că îmi place să îl folosesc.
Eyelinerul Stylo de la Oriflame l-am descoperit (ca să zic aşa) de curând. Nu am fost mereu încântată de tuşul-stilou din cauza unei experienţe neplăcute cu unul de la Maybelline, aşa că am tot evitat să îmi cumpăr unul. Însă, de când am început să îl folosesc, nu lipseşte din machiajul meu. Este rezistent, este intens, se demachiază uşor. Şi toate la un preţ chiar accesibil.
Un alt produs descoperit recent este Serul Termoprotector de la Gerovital Tratament Expert. Îl folosesc după baie, pe părul uscat cu prosopul, înainte de a-l usca cu feonul sau pe părul uscat înainte de a folosi placa de îndreptat. Pot spune că am observat o mică diferenţă de când îl folosesc, şi anume: nu mai am vârfuri atât de despicate şi nu se mai arde atât de uşor. Am observat, de asemenea, încă un efect secundar, să zicem. Mi se pare că atunci când îl aplic, părul se usucă mai repede decât de obicei. Şi consider că este un plus, mai ales acum, după ce părul meu a suferit atâtea.Voi ce produse aţi folosit în luna ce tocmai a trecut?

gabitza_mary93@yahoo.com


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com