miercuri, 3 ianuarie 2018
Laaaa muuuultiiiii aaaaniiiii, pisici si pisicute! Incep prin a va ura un An Nou cat mai frumos, sanatate, fericire, iubire, multe cosmetice, outfituri de invidiat, unghii superbe, par lung, puternic si stralucitor, vise marete pe care sa vi le indepliniti, incredere in voi si oameni buni si frumosi care sa va inconjoare si de la care sa aveti ce invata.

Pentru mine 2017 a fost un an al incercarilor. Am avut parte de oameni "temporari", care mi-au fost lectii, dar am fost surprinsa sa vad ca am langa mine oameni care ma sustin indiferent de situatie. A fost un an in care m-am regasit pe mine, m-am redescoperit ca femeie, mi-am recapatat un pic din increderea in mine. A fost un an cu multe dezamagiri, dar punandu-le in balanta, bucuriile cantaresc mai mult. Am avut ocazia sa cunosc oameni noi, sa vizitez locuri noi si sa leg prietenii la distanta, distanta de cateva tari. A fost un an in care am pierdut. Oameni, bani, lucruri, idei, timp. Insa timpul se recupereaza, idei vin altele, lucrurile le poti recumpara, banii ii poti face, iar oamenii importanti au ramas in continuare langa mine.
Despre 2018 pot spune ca va fi anul schimbarilor. Am cateva lucruri pe care vreau sa le schimb. Anul 2018 trebuie sa fie anul meu! Vreau sa vizitez in continuare locuri in care nu am ajuns, vreau sa fiu mult mai activa pe blog, vreau sa fac ceva nou cu blogul (nu va pot spune ce anume, veti vedea la momentul potrivit), vreau sa fiu mai feminina, sa port rochite, fustite, camasute, tinute simpatice. Vreau sa am o conditie fizica, nu neaparat de invidiat, dar macar mai buna decat in anul ce a trecut. Vreau sa invat lucruri noi, sa imi fac prieteni noi, sa incerc lucruri noi.

Sunt curioasa voi ce planuri aveti pentru 2018? Cum a fost 2017 pentru voi?


Pe mine ma gasiti pe: 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com