luni, 2 aprilie 2018

Bun venit, Aprilie! În sfârşit, cea mai frumoasă lună din an e aici. De când aşteptam razele calde ale soarelui, temperaturile care anunţă că putem renunţa la geci/paltoane/haine de blană. Să se deschidă terasele, să bem sucuri reci, să mâncăm îngheţată cu aromă de bubble gum şi marshmellow. Să ne plimbăm prin parcuri fără să ne îngheţe picioarele, să ieşim la alergat, la un joc de baschet, să stăm cât mai mult timp afară.


Cum luna trecută nu am reuşit să vă arat care au fost produsele mele favorite, vă arăt azi. Întâmplarea face că în luna februarie nu am avut timp suficient să folosesc anumite produse, aşa că articolul de azi este unul cumulat în care vă prezint produsele mele preferate din acest timp în care nu ''ne-am vorbit''.


Fondul de ten Revlon Color Stay în nuanţa 180 Sand Beige, cred că ştie toată lumea că e preferatul meu. Şi este pe sfârşite. Şi oricâte fonduri de ten aş avea, m-aş întoarce la el mereu, l-aş recumpăra din nou şi din nou. Îmi place pentru că are o acoperire bună, medie aş spune eu. Nu mi se pare că ar oxida pe tenul meu. Nuanţa este perfectă, nici mai deschisă, nici mai închisă. La capitolul rezistenţă stă foarte bine, nu mi se pare că ar rezista chiaar 24 de ore cum scrie pe capac, însă 16 rezistă sigur. Iar dacă aplic un primer înaite şi îl fixez cu pudră, se mai adaugă vreo 2 ore.Şi că tot vorbeam de primer, preferatul meu de până acum este cel de la Rimmel London Fix & Perfect 002. Atunci când îl folosesc, mi se pare că fondul de ten rezisă mai mult, diminuează porii, matifiază şi luminează faţa. Şi îmi place că îl pot folosi chiar şi fără fond de ten.Un produs pe care l-am tot testat în luna martie a fost Giordani Gold Calligraphy Eye Liner. Este de un negru intens. Vârful oferă precizie chiar şi pentru cele mai neîndemânatice dintre noi. Nu este waterproof, deci nu este ''indestructibil'' (se demachează uşor), şi nici ''veşnic'' (nu rezistă foarte mult, circa 7-8 ore).Pentru păr, am încercat Şamponul Silver Reflex de la Kallos încă de când m-am vopsit blondă. Şi pe lângă faptul ca lasă părul curat şi mătăsos (chiar şi fără balsam aplicat după), am mai observat unele lucruri. Dacă folosesc şamponul de la Kallos in combinaţie cu un şampon normal, părul capătă nuanţe discrete de gri. Însă, dacă folosec doar şamponul Silver Reflex şi aştept câteva minute să îşi facă efectul înainte de a clăti, aşa cum scrie pe eticheta lui, părul capătă o nuanţă de gri movuliu. Nici nu ştiu cum îmi place mai  mult!Ultimul produs despre care vă vorbesc azi este Bio Oil.  Bio Oil este un ulei pe care îl poate folosi oricine. Este recunoscut pentru că îmbunătăţeşte aspectul cicatricilor, vergeturilor şi uniformizează culoarea pielii. Dar înainte de toate, hidratează pielea. Îmi pare tare rău că nu l-am folosit încă de când eram gravidă, aşa puteam să previn apariţia vergeturilor. Însă, îl folosesc cam de când avea Maia 3-4 luni şi sunt mulţumită. Aspectul acestora s-a îmbunătăţit considerabil. Un alt lucru bun este că e un produs foarte spornic. Ai nevoie de câteva picături pe care sa le aplici în locul cu pricina şi să masezi până se absoarbe în piele. Eu, momentan, am varianta de 60 ml şi a trecut destul de mult timp de când îl am.


Cam astea sunt produsele care mi-au plăcut cel mai mult în lunile ce au trecut. Voi ce produse aţi mai folosit? Şi să nu uit ... Ce fond de ten îmi recomandaţi pentru tenul normal? După cum aţi văzut al meu e pe sfârşite.

gabitza_mary93@yahoo.com0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Cauta!

Ma gasesti pe:

Mail: gabitza_mary93@yahoo.com